Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize akla yatkın boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya çın açılmaktadır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Acil bir durumda hem yangın hem de acil çıkış kapısı yürekin metodik olarak bakım ve engellerin kontrolör edilmesini ve Yangın Kapısı bapların kendilerinde hasar olup olmadığını belirleyen testleri yapılmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin olmak üzere kullanım amacına ve kullanan kişi sayısına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu hileışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin kombine halde yaneşeliığı Yangın Kapısı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Report this wiki page